Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σεργκέι Σκρίπαλ

skripal

Η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση, που προκάλεσε σοβαρή κρίση στις διμερείς Λονδίνου - Μόσχας και αμφότερες έχουν προχωρήσει σε απελάσεις διπλωματών τους

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την Παρασκευή ο διπλός κατάσκοπος Σεργκέι Σκριπάλ. Η δηλητηρίασή του 66χρονου Σκριπάλ, και της κόρης του Γιούλια, με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλισμπουρι, στις 4 Μαρτίου προκάλεσε διπλωματική κρίση μεταξύ Δύσης και Μόσχας με κυρώσεις και απελάσεις διπλωματών.

Η Γιούλια Σκριπάλ είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

Η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση, που προκάλεσε σοβαρή κρίση στις διμερείς Λονδίνου - Μόσχας και αμφότερες έχουν προχωρήσει σε απελάσεις διπλωματών τους.

Τον Απρίλιο ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) επιβεβαίωσε το πόρισμα των βρετανικών αρχών, ότι ο νευροτοξικός παράγοντας που χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση Σπρίπαλ και της κόρης του είναι ρωσικής προέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

888

ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ!!!ΕΛΕΟΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18611486

Οι εξτρεμιστές του ISIS αποχώρησαν από το τελευταίο τους προπύργιο στη Συρία μετά από εβδομάδες μαχών με Κούρδους – Τα κόμματα των Κούρδων της Συρίας στρέφονται κατά της Τουρκίας που προειδοποιεί με επίθεση στη βόρεια Συρία