Βίντεο: Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη δυτική Γερμανία

tonra

Προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 50 σπίτια και δύο τραυματισμούς 

Δύο άτομα τραυματίστηκαν και περίπου 50 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το καταστροφικό πέρασμα ενός ανεμοστρόβιλου που σάρωσε τη δυτική Γερμανία εχθές το απόγευμα.

Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε αρχικά την πόλη Βίρσεν γύρω στις 6 το απόγευμα. Στην περιοχή αυτή προκλήθηκαν και οι περισσότερες ζημιές, αφού το φαινόμενο εκεί είχε την μεγαλύτερή του ένταση.

Δεκάδες σπίτια βρέθηκαν με σπασμένα παράθυρα, κατεστραμμένους σωλήνες και ξηλωμένες σκεπές μετά το πέρασμα του σίφουνα.
Ένας 23χρονος άνδρας τραυματίστηκε άσχημα σε κοντινό χωριό όταν ένα μεγάλο κλαδί δέντρου τον χτύπησε ενώ έβγαινε από το αμάξι του.

Επίσης, ένας πυροσβέστης έπαθε ηλεκτροπληξία μετά από κλήση που δέχτηκε για κατεστραμμένες κολόνες ηλεκτροδότησης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο ανεμοστρόφιλος συνέχισε την πορεία του και σε άλλες πόλεις της δυτικής Γερμανίας, ωστόσο εκεί οι ζημιές ήταν περιορισμένες.

Το σημαντικότερο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τα πεσμένα δέντρα που είχαν κλείσει τους δρόμους σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου. H κυκλοφορία έχει πλέον αποκατασταθεί. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

khashoggi-cat

Οι τουρκικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους δεύτερη ηχητική καταγραφή διάρκειας 15 λεπτών πριν τη δολοφονία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για προμελετημένη πράξη, γράφει ο δημοσιογράφος

etna-taormina

Το πρώτο στον κόσμο αυτοματοποιημένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ηφαιστειακή έκρηξη, που δημιούργησαν Ιταλοί γεωεπιστήμονες, τέθηκε σε λειτουργία