Σίγουρος για τη νίκη ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης: Ο λαός θα τους ξεφορτωθεί

Σίγουρος για τη νίκη ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης: Ο λαός θα τους ξεφορτωθεί

«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Ο λαός θα τους ξεφορτωθεί. Το 2018 θα είναι η χρονιά της», ανέφερε ο  επικεφαλής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

kili
Σίγουρος ότι το κόμμα του θα κερδίσει της εκλογές της 24ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τονίζοντας ότι το 2018 θα είναι η χρονιά της επιστροφής της χώρας στη Δημοκρατία.

«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Το διάγγελμα Ερντογάν έλεγε ότι θα χάσουμε. Αλλά
 ο λαός θα τους ξεφορτωθεί. Το 2018 θα είναι η χρονιά της δημοκρατίας
. Θα τους δώσουμε ένα μάθημα δημοκρατίας», σημείωσε ο Κιλιτσντάρογλου, μιλώντας σε μέλη του κεντρικού εκτελεστικού συμβουλίου του CHP, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε το Λαϊκό Κόμμα, έχε συστήσει μία εκλογική επιτροπή, ούτως ώστε το κόμμα να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα για τις πρόωρες εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Μπουλέντ Τεζτζάν τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη για τις εκλογές, ακόμη κι αν διεξάγονταν αύριο.

Κλείσιμο
«Αποδεχόμαστε την πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ερντογάν ήταν ένας μονάρχης. Η αιτία όλων των προβλημάτων στην Τουρκία και ο μόνος υπεύθυνος για αυτά είναι ο μονάρχης», ήταν η δήλωσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης