Σίγουρος για τη νίκη ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης: Ο λαός θα τους ξεφορτωθεί

kili

«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Ο λαός θα τους ξεφορτωθεί. Το 2018 θα είναι η χρονιά της», ανέφερε ο  επικεφαλής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Σίγουρος ότι το κόμμα του θα κερδίσει της εκλογές της 24ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τονίζοντας ότι το 2018 θα είναι η χρονιά της επιστροφής της χώρας στη Δημοκρατία.

«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Το διάγγελμα Ερντογάν έλεγε ότι θα χάσουμε. Αλλά
 ο λαός θα τους ξεφορτωθεί. Το 2018 θα είναι η χρονιά της δημοκρατίας. Θα τους δώσουμε ένα μάθημα δημοκρατίας», σημείωσε ο Κιλιτσντάρογλου, μιλώντας σε μέλη του κεντρικού εκτελεστικού συμβουλίου του CHP, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε το Λαϊκό Κόμμα, έχε συστήσει μία εκλογική επιτροπή, ούτως ώστε το κόμμα να προετοιμαστεί κατάλληλα και καλύτερα για τις πρόωρες εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Μπουλέντ Τεζτζάν τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη για τις εκλογές, ακόμη κι αν διεξάγονταν αύριο.

«Αποδεχόμαστε την πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ερντογάν ήταν ένας μονάρχης. Η αιτία όλων των προβλημάτων στην Τουρκία και ο μόνος υπεύθυνος για αυτά είναι ο μονάρχης», ήταν η δήλωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Oust

Ξερουμε και πως ηταν οι τουρκια βρε ποντικομουρη πριν 30 χρονια που κηβερνουσες και εσυ. Αστα χαμενος εισαι απο χερι

XD

Που θα εύρισκε πιο χρήσιμο ηλίθιο; Εάν ήταν κάποιος νέος, ωραίος και κυρίως κανένας που να έλεγε ωραία παραμύθια, θα τον είχε φάει η μαρμάγκα...

Patriot

Αυτός είναι ακόμα χειρότερος από τον Ερντογάν.

Απορία

Αυτός πως και είναι ακόμα έξω?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

goo

Το μήνυμα του Αρεσίμπο είναι ραδιοσήμα το οποίο εκπέμφθηκε από το παρατηρητήριο του Αρεσίμπο με κατεύθυνση το διάστημα το 1974, περιέχοντας βασικές πληροφορίες για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη σε κωδικοποιημένη μορφή