Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: «Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται 19χρονος για την 72χρονη σύντροφό του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: «Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται 19χρονος για την 72χρονη σύντροφό του

Ο 19χρομος μόλις είχε χωρίσει από μία 77χρονη - Όταν είδε την 72χρονη Αλμέντα, γιαγιά με έξι εγγόνια, κατάλαβε ότι ήταν η μία και μοναδική

anom_zeug_03
Η ηλικιακή διαφορά Μακρόν (39 ετών)- Μπριζίτ (64 ετών) δεν λέει τίποτα μπροστά στην περίπτωση του 19χρονου Αμερικανού, Γκάρι Χάρντγουικ και της συζύγου του, ετών 72!

Ο Γκάρι Χάρντγουικ στάζει μέλι για την αγαπημένη του η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιαγιά του. Η Αλμέντα είναι 53 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γκάρι. Η ηλικιακή αυτή διαφορά δεν φρέναρε τον 19χρονο από το Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έχει ερωτευτεί παράφορα κι ότι έχει «απίστευτη χημεία» με την Αλμέντα.

«Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται ο Γκάρι στο φακό εκθειάζοντας τα προσόντα της συζύγου του ενώ δεν διστάζει να της εκφράσει την αγάπη του με φιλιά. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την αγάπησε με την πρώτη ματιά.

anom_zeyg_01


Κλείσιμο
Η Αλμέντα και ο Γκάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην κηδεία του γιου της Ρόμπερτ, σε ηλικία 45 ετών.
Όμως, το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά δύο μήνες αργότερα, όταν η χήρα του Ρόμπερτ, Λίζα, τους προσκάλεσε σε γεύμα σε μία πιτσαρία.

Ο Γκάρι μόλις είχε χωρίσει από μία 77χρονη. Όταν είδε την Αλμέντα, γιαγιά με έξι εγγόνια, κατάλαβε ότι ήταν η μία και μοναδική.

Τα μεγάλα μπλε μάτια της αλλά και η προσωπικότητά της ήταν αυτά που τον τράβηξαν, όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Mirror.

anoma_zeug_02


«Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρότερες γυναίκες», δηλώνει ο Γκάρι και προσθέτει: «Όταν είπα στη γιαγιά μου -η οποία με μεγάλωσε- ότι θέλω να την παντρευτώ,το δέχθηκε».

Από την πλευρά της, η γιαγιά Αλμέντα παραδέχεται πως, τα παιδιά και τα εγγόνια της δύσκολα μπορούν να αποδεχτούν τον Γκάρι ως σύζυγο της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης