Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Άγκυρα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, για συνομιλίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν οι εξελίξεις στη Συρία και την Ιερουσαλήμ.
Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε σήμερα την επίσκεψη του Πούτιν και διευκρίνισε πως οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ενεργειακά σχέδια και “σημαντικά διεθνή προβλήματα”.
Οι Ερντογάν και Πούτιν είχαν χθες Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία συμφώνησαν πως η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ θα επηρεάσει αρνητικά την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.