Μία ακόμα περίπτωση απόλυσης ενός εργαζόμενου λόγω κάποιας ανάρτησης που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ότι πρέπει πλέον όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί όταν αρθρώνουν δημόσιο γραπτό λόγο.
Αυτή τη φορά το τηλεοπτικό δίκτυο CBS απέλυσε μία δικηγόρο, η οποία έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν αισθάνεται συμπάθεια για τα θύματα των πυροβολισμών στο Λας Βέγκας, γιατί οι άνθρωποι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους συναυλίες είναι συνήθως Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής.
Κλείσιμο
Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Χέιλι Γκέφτμαν Γκολντ πήγε ενάντια στις αξίες και τις αρχές της επιχείρησης εκφράζοντας απαράδεκτες για την εταιρεία απόψεις. Η Γκέφτμαν Γκολντ ήταν η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος του CBS στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν εκεί για έναν χρόνο.
Η Γκέφτμαν Γκολντ έγραψε τα συγκεκριμένα σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την οπλοκατοχή.
Υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν είχε καμιά ελπίδα οι Ρεπουμπλικάνοι να αναλάβουν δράση αφού δεν το έκαναν όταν δολοφονήθηκαν παιδιά, αναφερόμενη προφανώς στα περιστατικά που συνέβησαν στο σχολείο Σάντι Χουκ.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.