ξύπνησαν σε πολλούς, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτίριο στο Camden Market του Λονδίνου.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας, τέθηκε υπό έλεγχο τέθηκε από τους πυροσβέστες.
«Η φωτιά βρίσκεται τώρα υπό έλεγχο, ενώ οι πυροσβέστες θα παραμείνουν στο σημείο μέχρι να ξημερώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο του κτιρίου, σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Twitter, ενώ στο σημείο έσπευσαν 70 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά, παραμένει άγνωστη, ενώ δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για θύματα ή τραυματίες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών