Γαλλία: Την υποψηφιότητά του για τη γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ο Νικολά Σαρκοζί
«Ένιωσα ότι είχα τη δύναμη να ηγηθώ αυτής της μάχης σε μία ταραχώδη περίοδο στην ιστορία μας», έγραψε ο πρώην πρόεδρος στο λογαριασμό του στο Facebook
Την υποψηφιότητά του για τη γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook με τον Σαρκοζί να αναφέρει: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2017. Η Γαλλία αξίζει να της προσφέρουμε τα πάντα. Ένιωσα ότι είχα τη δύναμη να ηγηθώ αυτής της μάχης σε μία ταραχώδη περίοδο στην ιστορία μας».
Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος είχε ηττηθεί από τον αντίπαλό του Φρανσουά Ολάντ στις εκλογές του 2012.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;