Εκκληση του Spiegel στους Βρετανούς: «Σας παρακαλούμε, μην φύγετε!»

Εκκληση του Spiegel στους Βρετανούς: «Σας παρακαλούμε, μην φύγετε!»

Θα κυκλοφορήσει γραμμένο στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα και με δύο διαφορετικά εξώφυλλα

Εκκληση του Spiegel στους Βρετανούς: «Σας παρακαλούμε, μην φύγετε!»
Με ένα απίστευτο πρωτοσέλιδο για το Brexit κυκλοφορεί το Σάββατο το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

«Σας παρακαλούμε, μην φύγετε!», καλεί ενόψει του δημοψηφίσματος της 23η Ιουνίου τους Βρετανούς το Spiegel το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μια δίγλωσση έκδοση -γραμμένο στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα- και με δύο διαφορετικά εξώφυλλα! Αυτό που θα βγει στη Βρετανία θα έχει τίτλο «Σας παρακαλούμε μην φύγετε! Γιατί η Γερμανία έχει ανάγκη τους Βρετανούς» και θα πωλείται δε σε μειωμένη τιμή, δύο λίρες (2,90 ευρώ), όπως γνωστοποίησε η διεύθυνση του περιοδικού!

Ο αρχισυντάκτης του Spiegel Κλάους Μπρικμπόιμερ επισήμανε ότι το κεντρικό άρθρο του περιοδικού θα περιλαμβάνει πληθώρα επιχειρημάτων γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τη Βρετανία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του περιοδικού, το κεντρικό άρθρο θα περιγράφει τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Βρετανία στον καθορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναλύει τις συνέπειες ενός Brexit στην ασφάλεια της Ευρώπης, στην ικανότητά της να μάχεται την τρομοκρατία και στο γεω-στρατηγικό της βάρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων TNS για λογαριασμό του Spiegel το 79% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ. Λίγο παραπάνω από το 50% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το Brexit δεν θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία της Γερμανίας σε σύγκριση με το 36% που πιστεύει ότι η κατάσταση της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης θα επιδεινωθεί.

Το εξώφυλλο του Spiegel



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης