Μεξικό: Γυναίκα κρατούνταν αλυσοδεμένη για δυο χρόνια

Μεξικό: Γυναίκα κρατούνταν αλυσοδεμένη για δυο χρόνια

Την έβαζαν να δουλεύει ασταμάτητα, νηστική και αν τολμούσε να σταματήσει τη χτυπούσαν αλύπητα

Μεξικό: Γυναίκα κρατούνταν αλυσοδεμένη για δυο χρόνια
Μια 22χρονη γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη στο λαιμό σε σιδερωτήριο στην πόλη του Μεξικού. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα κρατούνταν φυλακισμένη σε στεγνωκαθαριστήριο της πρωτεύουσας του Μεξικού.

Για δυο χρόνια, το θύμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητά της, χτυπήθηκε κατ' επανάληψη με «κάβουρα», με μαστίγιο και δεχόταν καψίματα από πυρωμένα σίδερα, μόλις σταματούσε ελάχιστα την εργασία της.

Κλείσιμο
Την Κυριακή κατάφερε να δραπετεύσει και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία, η οποία έκανε αμέσως επιδρομή στο κατάστημα και συνέλαβε τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα που ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία του.

Ο λαιμός της κοπέλας ήταν παραμορφωμένος από τις αλυσίδες που είχαν δημιουργήσει μολύνσεις και πληγές στο δέρμα της. Όταν, κάθε φορά, επουλώνονταν οι πληγές, οι ιδιοκτήτες σκούπιζαν τα υπολείμματα και ανανέωναν τα δεσμά της, αποκάλυψε η ίδια με δάκρυα στα μάτια.

«Όταν έγερνε λίγο στη σανίδα σιδερώματος για να ξεκουραστεί, την έδερναν» αποκάλυψε ο εισαγγελέας και συμπλήρωσε: «Την είχαν έτσι, για σχεδόν δυο χρόνια».

Αρχικά, όλα κυλούσαν ρόδινα στη δουλειά, μέχρι που οι ιδιοκτήτες την κατηγόρησαν πως έκλεψε και άρχισε το μαρτύριό της. Έφτασε σε σημείο να μασάει μικρά κομμάτια υφάσματος για σβήσει την καθημερινή της πείνα.

Το σώμα της είναι καλυμμένο με ουλές και πάσχει από αναιμία σοβαρού επιπέδου, ενώ πλέον έχει μεταφερθεί σε ειδικό κατάλυμα για να αναρρώσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης