Η Μπρίτανι, η κοπέλα που έχει προγραμματίσει πότε θα πεθάνει, πραγματοποίησε την τελευταία της επιθυμία: Επισκέφθηκε το Γκραν Κάνιον.
«Το φαράγγι ήταν τόσο όμορφο που σου έκοβε την ανάσα» έγραψε στην ιστοσελίδα της. «Ευχαριστήθηκα την επίσκεψή μου εκεί, καθώς ήταν μαζί δύο πράγματα που αγαπώ: η οικογένειαά μου και η φύση» γράφει η κοπέλα.
Δημοσίευσε ακόμα φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Γκραν Κάνιον, με τον άντρα της και τους γονείς της.
Κλείσιμο
«Οι δυνατοί πονοκέφαλοι και ο πόνος στον αυχένα δεν φεύγουν ποτέ και δυστυχώς είχα τη χειρότερη κρίση μου ως τώρα την επόμενη μέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετή ώρα αφού συνήλθα, ενώ ένιωθα πολύ κουρασμένη όλη την ημέρα» γράφει η Μπρίτανι.
Η Μπρίτανι Μέιναρντ, η 29χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2014 διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, μη αναστρέψιμη, με τους γιατρούς να της δίνουν έξι μήνες ζωής.
Η Μπρίτανι θέλησε να βάλει εκείνη ημερομηνία λήξης στη ζωή της. Υπερασπιζόμενη με σθένος την απόφασή της να πεθάνει με αξιοπρέπεια, όπως τονίζει η ίδια, προγραμμάτισε την ευθανασία της για την 1η Νοεμβρίου.
Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν είναι τυχαία, καθώς στις 30 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια του συζύγου της και θέλει να τα γιορτάσουν μαζί πριν δώσει τέλος στη ζωή της.
Η απόφασή της έχει σηκώσει θύελλα συζητήσεων, αλλά κυρίως συμπαράστασης μέσω του Διαδικτύου.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.