Μάρτιν Σουλτς: Χωρίς ανάπτυξη κινδυνεύει η συνοχή της Ε.Ε.

Μάρτιν Σουλτς: Χωρίς ανάπτυξη κινδυνεύει η συνοχή της Ε.Ε.

«Συζήτησα με τον Ματέο Ρέντσι και τον Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία» - «Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες κατανοούν περισσότερο από όσο στο παρελθόν πως η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι απαραίτητα στοιχεία για τη συνοχή της Ε.Ε.»


Μάρτιν Σουλτς: Χωρίς ανάπτυξη κινδυνεύει η συνοχή της Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με το θεσμικό του ρόλο, αναφέρθηκε τόσο στα πρόσωπα τα οποία οι «28» συζητούν για τις θέσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όσο και για την κορυφή της ευρωπαϊκής διπλωματίας, όσο και για το συνέδριο για την ανάπτυξη και την απασχόληση που θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου στη Ρώμη.
 
«Συζήτησα με τον Ματέο Ρέντσι και τον Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία. Η Σταθερότητα και η ανάπτυξη είναι οι δύο πλευρές του ιδίου νομίσματος. Και φυσικά δεν γίνεται να έχουμε σταθερότητα χωρίς να υπάρξει ανάπτυξη. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες κατανοούν περισσότερο από όσο στο παρελθόν πως η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι απαραίτητα στοιχεία για τη συνοχή της Ε.Ε.», υπογράμμισε ο Πρόεδρος Σουλτς στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης