Γαλλία: Παντρεύεται την Γκαγιέ ο αμετανόητος εργένης Ολάντ;

Γαλλία: Παντρεύεται την Γκαγιέ ο αμετανόητος εργένης Ολάντ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Γαλλίας αναμένεται για πρώτη φορά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου - Τυχερή νύφη η ελκυστική ηθοποιός, η οποία ήταν το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ολάντ και την Τριερβελέρ

Γαλλία: Παντρεύεται την Γκαγιέ ο αμετανόητος εργένης Ολάντ;
Τον περασμένο Φεβρουάριο η 76χρονη αστρολόγος, Ελίζαμπεθ Τεσιέ, είχε... δει στα άστρα ότι τον ερχόμενο Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί ένας γάμος στο Μέγαρο των Ηλυσίων, κάνοντας πολλούς να γελάσουν για την παράτολμη πρόβλεψή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την  Le Parisien ίσως οι υπολογισμοί της αστρολόγου βγουν αληθινοί, καθώς κυκλοφορούν φήμες ότι ο αμετανόητος εργένης και πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, πρόκειται να παντρευτεί τη γοητευτική ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, για χάρη της οποίας χώρισε από την Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων του Ολάντ, όπου θα γιορτάσει τα 60 χρόνια της ζωής του.
«Τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ», δήλωσε ένας αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Κλείσιμο


«Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μία περιπέτεια», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, καθώς εκφράζεται ο φόβος ότι οι φήμες για τη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό μπορεί να επισκιάσουν την προεκλογική καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο Telegraph, στο βιβλίο του Ιβ Αζερουάλ «Passions of State», αναφέρεται ότι η ελκυστική  ηθοποιός έχει κουραστεί να είναι η «ερωμένη» που πρέπει να κρύβεται από όλους.



«Παράλληλα, στα μάτια του κόσμου δείχνει ότι εκείνη έχει κάνει λάθος. Τον πίεζε τις τελευταίες εβδομάδες και τον κατάφερε να πει το “ναι”», αναφέρει το βιβλίο.
Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του προέδρου με την 43χρονη προ μηνών έγιναν πρωτοσέλιδο απασχολώντας τη Γαλλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ολάντ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι της ηθοποιού.

Έκτοτε, οι δημοσιογράφοι των σκανδαλοθηρικών περιοδικών παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις ερωτικές ατασθαλίες του Ολάντ, αλλά και την... αποτοξίνωση της Βαλερί Τριερβελέρ από τον ερωτικό εθισμό της για τον 59χρονο πρόεδρο.
Άλλωστε, η επί 9 χρόνια αγαπημένη του είχε αντιδράσει εξαιρετικά άσχημα όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της την απατούσε με την Γκαγιέ, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με συμπτώματα νευρικού κλονισμού.



Από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο η Γαλλίδα δημοσιογράφος, ο Ολάντ αποφάσισε να περάσει ένα χρονικό διάστημα χωρίς την νέα αγαπημένη του μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα, ωστόσο το ζευγάρι ξεκίνησε πάλι να έχει επαφή.

Αν, λοιπόν, οι φήμες ευσταθούν αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος του προέδρου, καθώς ούτε με την Τριερβελέρ, αλλά ούτε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει παντρευτεί.



Ίσως, τελικά, η τυχερή να είναι η Γκαγιέ, η οποία θα γίνει η επίσημη πρώτη κυρία της Γαλλίας στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης