Ν. Κορέα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του μοιραίου Sewol
Κκατηγορείται για ανθρωποκτονία και παραβίαση μέτρων ασφάλειας του πλοίου
Συνελήφθη την Πέμπτη στη Νότια Κορέα, ο επικεφαλής της πλοιοκτήτριας εταιρείας στην οποία ανήκε το μοιραίο πλοίο Sewol.
Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ο Κιμ Χαν Σικ συνελήφθη στο σπίτι του στην Μπουντάνγκ, νοτίως της Σεούλ και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παραβίαση μέτρων ασφάλειας του πλοίου.
Ο Κιμ πιστεύεται ότι είχε εγκρίνει την τακτική υπερφόρτωση του πλοίου στα δρομολόγιά του από το δυτικό λιμάνι Ίντσεον προς το νότιο νησί Ζέζου, πρόσθεσε το πρακτορείο.
Στις 16 Απριλίου, όταν και βυθίσθηκε, το πλοίο μετέφερε 3.608 τόνους φορτίου, περιλαμβανομένων 108 οχημάτων, φορτίο δηλαδή τριπλάσιο του προβλεπόμενου.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι από τους 476 επιβαίνοντες, 172 διασώθηκαν και 35 θεωρούνται αγνοούμενοι, ενώ έχουν ανασυρθεί 269 πτώματα.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco