Ο απολογισμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 263, με 39 άτομα να εξακολουθούν να αγνοούνται
Τη ζωή του έχασε ένας δύτης στο βυθισμένο πλοίο Sewol . Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο 53χρονος Λι, έχασε την επικοινωνία στα 25 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, μόλις πέντε αφού βυθίστηκε στο ναυάγιο του πλοίου.
Την ώρα που οι συνάδελφοί του πήγαν να τον σώσουν ο Λι ήταν αναίσθητος και δεν ανέπνεε. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς να συμπεριληφθεί ο θάνατος του άτυχου δύτη στον αριθμό των θυμάτων, ο απολογισμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 263, με 39 άτομα να εξακολουθούν να αγνοούνται.
Περισσότεροι από 100 δύτες συνεχίζουν να ψάχνουν στο κουφάρι του πλοίου. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει μετατραπεί σε μια εξαντλητική και ψυχοφθόρα ανάκτηση πτωμάτων.
Κλείσιμο
Κανείς δεν έχει βρεθεί ζωντανός αφότου το πλοίο βυθίστηκε στις 16 Απριλίου με την οργή των συγγενών των θυμάτων να ξεχειλίζει.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.