Μπερλουσκόνι: Τι λέει για την εγκυμοσύνη της 28χρονης αγαπημένης του

Μπερλουσκόνι: Τι λέει για την εγκυμοσύνη της 28χρονης αγαπημένης του

Σχετικά με την προσφορά κοινωφελούς εργασίας, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εξέφρασε την πρόθεσή του να γίνει ακόμα και κηπουρός

Μπερλουσκόνι: Τι λέει για την εγκυμοσύνη της 28χρονης αγαπημένης του

Σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Rai 1 έκανε την εμφάνισή του ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να εκτίσει την ποινή του για υπόθεση φορολογικής απάτης σε ίδρυμα για ηλικιωμένους.

Ο επικεφαλής της Φόρτζα Ιτάλια, καλεσμένος του στενού του φίλου και παρουσιαστή της εκπομπής «Porta a Porta», Μπρούνο Βέσπα, μίλησε για την ποινή του, για την κυβέρνηση Ρέντζι, για τη Milan, αλλά και για την 28χρονη αγαπημένη του, Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά περιοδικά είναι έγκυος.

Κλείσιμο

Μόλις τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει να εργάζεται στο ίδρυμα «Ιερή Οικογένεια», στην περιοχή Τσεζάνο Μποσκόνε, ο πρώην Καβαλιέρε δήλωσε πως δε γνωρίζει ακόμα ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του.

Ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να προσφέρει ακόμα και στη φροντίδα του κήπου.

«Πρόκειται για μεγάλη εγκατάσταση και όπως είδα από τις φωτογραφίες έχει πολύ μεγάλο κήπο. Θα μπορούσα, λοιπόν, να εργαστώ ως κηπουρός μια και αγαπώ πολύ τη φύση. Σχετικά με τους ηλικιωμένους, θα μπορώ να κάνω διάλογο μαζί τους για την πολιτική, τον πολιτισμό, την ιστορία, αλλά και να κάνω πράγματα ακόμα πιο ταπεινά. Δεν τρομάζω και εύχομαι να βρω ηθική και όχι μόνο παρηγοριά», δήλωσε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής ο Μπερλουσκόνι.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την επίσημη σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε, να είναι έγκυος, ήταν κατηγορηματικός.

«Είμαι ευτυχισμένος στη σχέση μου, αλλά οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Φραντσέσκα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τόνισε ο 77χρονος.

Δεν παρέλειψε να διαψεύσει και άλλες φήμες που αφορούν στην πώληση της άλλης αγαπημένης του, της ποδοσφαιρικής ομάδας Milan.

Επισήμανε, λοιπόν, πως δεν πωλείται, ότι η ομάδα αξίζει πάνω από 500 εκ. ευρώ και πρόσθεσε: «Δεν κάνουμε αστεία για ιερά πράγματα».

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε ασχολίαστη τη νεοσυσταθείσα κυβέρνηση του πρώην δημάρχου της Φλωρεντίας, Ματέο Ρέντζι, τον οποίο χαρακτήρισε «φοροεισπράκτορα».

Τόνισε, μάλιστα, πως ο νεαρός πρωθυπουργός ακόμα δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε πως η μείωση κρατήσεων και φόρων κατά 80 ευρώ που υπόσχεται στους Ιταλούς πολίτες είναι μοναχά «φιλοδώρημα».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης