Τη Δευτέρα παρουσιάζει ο ΟΗΕ την έκθεση για τα χημικά στη Συρία
Τα αποτελέσματα αφορούν στην επίθεση που σημειώθηκε στις 21 Αυγούστου στα περίχωρα της Δαμασκού
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν αναμένεται να παρουσιάσει μία έκθεση από επιθεωρητές του Οργανισμού σχετικά με τα χημικά όπλα στη Συρία τη Δευτέρα στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με το CNN.
Η έκθεση ερευνά τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στις 21 Αυγούστου στα περίχωρα της Δαμασκού. Σημειώνοντας την ρευστότητα της κατάστασης, οι πηγές είπαν απόψε ότι η χρονική στιγμή της παρουσίασης θα μπορούσε να αλλάξει.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ για την επίθεση με τα χημικά.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).