Ομπάμα: Η συμφωνία για τη Συρία πρέπει να είναι «επαληθεύσιμη και εκτελεστή»
Ο Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τις συνομιλίες στο Οβάλ γραφείο με τον εμίρη του Κουβέιτ, τον Σάμπαχ αλ Άχμαντ αλ Τζάμπερ αλ Σάμπαχ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει οι συνομιλίες για το σχέδιο το οποίο προβλέπει να τεθούν υπό διεθνή έλεγχο και να καταστραφούν τα συριακά χημικά όπλα να στεφθούν από επιτυχία, τόνισε όμως ότι θα επιμείνει η όποια συμφωνία να είναι "επαληθεύσιμη και εκτελεστή".
Ο Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τις συνομιλίες στο Οβάλ γραφείο με τον εμίρη του Κουβέιτ, τον Σάμπαχ αλ Άχμαντ αλ Τζάμπερ αλ Σάμπαχ.
"Μοιράζομαι με τον εμίρη την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις τις οποίες διεξάγουν ο υπουργός Εξωτερικών (των ΗΠΑ, Τζον) Κέρι και ο υπουργός Εξωτερικών (της Ρωσίας, Σεργκέι) Λαβρόφ στη Γενεύη θα καρποφορήσουν", δήλωσε ο Ομπάμα.
"Αλλά επανέλαβα αυτό που έχω ήδη πει δημόσια, το οποίο είναι ότι η όποια συμφωνία χρειάζεται να είναι επαληθεύσιμη και εκτελεστή", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.