«Είμαι ευτυχισμένος που είδα τη φρίκη στην Αμερική»
Ο επικεφαλής εξτρεμιστικής οργάνωσης που συνδέεται με την αλ Κάιντα πανηγυρίζει για το μακελειό στη Βοστόνη - «Το αμερικανικό αίμα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μουσουλμανικό» δηλώνει ο Μοχάμαντ αλ-Χαλάμπι
UPD:
«Ευτυχισμένος» με την φρίκη στη Βοστόνη δηλώνει ο επικεφαλής εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης της Ιορδανίας. Συγκεκριμένα ο Μοχάμαντ αλ-Χαλάμπι δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που είδα την φρίκη στην Αμερική».
«Το αμερικάνικο αίμα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μουσουλμανικό», είπε χαρακτηριστικά ο αλ-Χαλάμπι, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον σχεδιασμό επίθεσης στις ΗΠΑ το 2003, σε συνεργασία με την αλ-Κάιντα, αλλά και για επιθέσεις σε διπλωματικές αποστολές στην Ιορδανία.
Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως η ομάδα του έχει τεθεί εκτός νόμου στην Ιορδανία.
Στη συνέχεια τόνισε: «Ας αφήσουμε τους Αμερικανούς να νιώσουν τον πόνο που νιώσαμε εμείς, όταν με τον στρατό τους κατέλαβαν το Ιράκ και το Αφγανιστάν, σκοτώνοντας τις οικογένειές μας».
Ωστόσο η αστυνομία στις ΗΠΑ δεν έχει – επισήμως – συνδέσει τις επιθέσεις στην Βοστόνη με κάποια τρομοκρατική οργάνωση ακόμα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.