Ομοφυλόφιλος ο Ζαν Μαρί Λεπέν;

Ομοφυλόφιλος ο Ζαν Μαρί Λεπέν;

Οι συγγραφείς του «Λεπέν, μια γαλλική ιστορία» ισχυρίζονται ότι ο ακροδεξιός πολιτικός πολεμούσε στην πολιτική του διαδρομή τις απόκρυφες επιθυμίες του αλλά τις ικανοποιούσε στην προσωπική του ζωή

Εκτός «Εδέμ» ο Μπουγιούρης
Ομοφυλόφιλος ο Ζαν Μαρί Λεπέν;
Κι όμως ο μεγαλύτερος πολέμιος των ομοφυλοφίλων, ο Ζαν Μαρί Λεπέν είχε και ο ίδιος ομοφυλοφιλικές τάσεις. Ο συγκεκριμένος ιχυρισμός αναφέρεται σστο βιβλίο των Philippe Cohen και Pierre Pean, με τίτλο «Λεπέν, μια γαλλική ιστορία».

Ήδη το βιβλίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι ο ακροδεξιός πολιτικός πολεμούσε στην πολιτική του διαδρομή τις απόκρυφες επιθυμίες του αλλά τις ικανοποιούσε στην προσωπική του ζωή.

Οι Cohen και Pean βασίζουν τα γραφόμενά τους στη μαρτυρία ενός πολιτικού ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Ο πολιτικός εκμυστηρεύτηκε στους συγγραφείς ότι ο Aντρέ Λαμπαρέν, πρώην Σοσιαλιστής δήμαρχος που δεν βρίσκεται εν ζωή, του είχε πει ότι είχε πάρει μέρος σε τρυφερή βραδιά μεταξύ ανδρών, στην οποία συμμετείχε και ο Ζαν Μαρί Λεπέν.

Κλείσιμο
Ο πρώην δήμαρχος φέρεται, μάλιστα, να είχε δείξει στον πολιτικό και μικρή αφιέρωση του Ζάν Μαρί Λεπέν, στην οποία έγραφε: «Εις ανάμνηση των απολαυστικών στιγμών που περάσαμε μαζί».

Ο Αντρέ Λαμπαρέν ήταν ο πρώτος Γάλλος πολιτικός που είχε παραδεχθεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Σε συνέντευξή του το 2007 είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Ζάν Μαρί Λεπέν, δηλώνοντας ότι το παράστημα του αρχηγού του Εθνικού Μετώπου «δεν τον αφήνει αδιάφορο».

Βεβαίως ο ίδιος ο Λεπέν διαψεύδει το βιβλίο λέγοντας ότι όσα γράφει κινούνται «στη σφαίρα της φαντασίας»…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης