Προβάδισμα Σαρκοζί στον α΄ γύρο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί φέρεται από όλες τις δημοσκοπήσεις να προηγείται στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών
UPD:
Ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί φέρεται από όλες τις δημοσκοπήσεις να προηγείται στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Η εικόνα, που ήθελε τον σοσιαλιστή υποψήφιο Φρανσουά Ολάντ φαβορί, άρχισε να αντιστρέφεται από τα τέλη Φεβρουαρίου.
Τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο, στις 22 Απριλίου, δημοσκόπηση του CSA δίνει ευρύ προβάδισμα στον Νικολά Σαρκοζί στον πρώτο γύρο, με 30% των ψήφων έναντι 26% για τον Φρανσουά Ολάντ. Μια έρευνα του TNS Sofres έδινε για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκστρατείας (για το Ινστιτούτο αυτό) τον απερχόμενο πρόεδρο επικεφαλής με 29% έναντι 28% για τον Ολάντ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.