Η Μελόνι συνάντησε τον Μάγιαρ στη Ρώμη, αμυντική συνεργασία και μεταναστευτικό στην ατζέντα

Η Μελόνι συνάντησε τον Μάγιαρ στη Ρώμη, αμυντική συνεργασία και μεταναστευτικό στην ατζέντα

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα στην Ρώμη, στο κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, με τον νεοεκλεγέντα Ούγγρο πρωθυπουργό

Η Μελόνι συνάντησε τον Μάγιαρ στη Ρώμη, αμυντική συνεργασία και μεταναστευτικό στην ατζέντα
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, συναντήθηκε σήμερα στην Ρώμη, στο κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, με τον νεοεκλεγέντα Ούγγρο πρωθυπουργό, Πέτερ Μάγιαρ.

Σε σύντομη, γραπτή ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρεται ότι επιβεβαιώθηκε οι σχέσεις με με την Ουγγαρία παραμένουν ισχυρές και ότι έγινε αναφορά στις κύριες διμερείς υποθέσεις, αρχίζοντας από την συνεργασία στον τομέα της άμυνας, αλλά και στις προτεραιότητες της ατζέντας της ΕΕ, με έμφαση στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας και στην διαχείριση του μεταναστευτικού φαινομένου.

Όπως έκανε γνωστό η κυβέρνηση της Ρώμης, τέλος, οι Μελόνι και Μάγιαρ αναφέρθηκαν στις κύριες περιοχές όπου βρίσκονται σε εξέλιξη διεθνείς κρίσεις και αποφάσισαν να παραμείνουν σε στενή επαφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης