«Έρημη πόλη» το Παρίσι για τον τελικό του Champions League: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλειστά μαγαζιά, δείτε φωτογραφίες
«Νέκρωσαν» τα πάντα για τη μάχη ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Άρσεναλ
Καθώς πλησίαζε η έναρξη του τελικού του Champions League, το Παρίσι είχε ερημώσει, αφού τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν και της Άρσεναλ.
Το Παρίσι μπήκε από νωρίς σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς και όλοι πήραν θέση μπροστά στις οθόνες για να μην χάσουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός. Τα καταστήματα έκλεισαν από τις 17:30 ενώ πολλά εστιατόρια προχώρησαν σε ακυρώσεις κρατήσεων, προκειμένου να κατεβάσουν ρολά επίσης νωρίτερα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στους δρόμους ήταν ισχυρές προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες εντάσεις.
Ιδιαίτερα στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων υπήρχαν παρατεταγμένες κλούβες της αστυνομίας σε όλο το μήκος του δρόμου, αλλά και μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.