Την απόψη ότι είναι «πολύ αργά» για διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social, καθώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν τη στρατιωτική τους επιχείρηση εναντίον του Ιράν.
«Η αεράμυνά τους, η Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό και η ηγεσία τους χάθηκαν. Θέλουν να διαπραγματευτούν. Είπα είναι "πολύ αργά!"» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του.
Μιλώντας χθες στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε ότι οι επιθέσεις θα διαρκέσουν πιθανώς τέσσερις έως πέντε εβδομάδες, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, προειδοποίησε ότι «τα πιο σκληρά χτυπήματα δεν έχουν έρθει ακόμα».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.