Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο είχε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αλάσκα. Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος λόγο για μια «υπέροχη συνομιλία» με τον «ιδιαίτερα σεβαστό» πρόεδρο της Λευκορωσίας
Σε ανάρτησή του, ο Τραμπ ανέφερε, ο κύριος σκοπός της τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν να τον ευχαριστήσει για την απελευθέρωση 16 κρατουμένων.
Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την πιθανή απελευθέρωση ακόμη 1.300 κρατουμένων, κάτι που, όπως σημείωσε, αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τις σχέσεις των δύο πλευρών.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε τη συνομιλία «πολύ καλή» και επεσήμανε ότι οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για μια σειρά θεμάτων. Μεταξύ αυτών, όπως είπε, συζήτησαν και την επικείμενη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αλάσκα, γεγονός που δίνει μια διεθνή διάσταση στην επικοινωνία τους.
Καταλήγοντας, ο πρόεδρος τωνΗΠΑ εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον Λουκασένκο στο μέλλον, τονίζοντας ότι αναμένει με ενδιαφέρον την επόμενη συνάντησή τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.