Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε την κατ’ οίκον κράτηση του Μπολσονάρου
Ο πρώην πρόεδρος δεν τήρησε την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί να εκφράζεται μέσω social media, στο πλαίσιο της δίκης του για απόπειρα πραξικοπήματος
Δικαστής του βραζιλιάνικου ομοσπονδιακού ανώτατου δικαστηρίου (STF) διέταξε χθες Δευτέρα να τεθεί υπό κατ’ οίκον κράτηση ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, επειδή δεν τήρησε την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί να εκφράζεται μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δίκης του για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, επιβολής πραξικοπήματος.
Σε έγγραφο του δικαστηρίου που συμβουλεύτηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Αλεσάντρ τζι Μοράις στηλιτεύει την «επανειλημμένη παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί» στον ακροδεξιό πρώην αρχηγό του κράτους. Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστής αναφέρεται σε παρεμβάσεις του κ. Μπολσονάρου που αναμεταδόθηκαν μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης από οπαδούς του κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων υπέρ του σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.