Σε ανάρτησή της στο Instagram παρουσίασε τα παρασκήνια της ακρόασης. Παρών στην Ουάσινγκτον ήταν, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, αλλά και παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, όπως ο Τζον Κατσιματίδης.
«Τιμή μου που κατέθεσα ενώπιον της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας για την ακρόαση επιβεβαίωσής μου ως προτεινόμενη για την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Είμαι ευγνώμων που περιβάλλομαι από εκπληκτικούς φίλους και οι οικογένεια. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα», γράφει.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Δεξιά είναι ο εγγονός του Τραμπ, γιος του Ντόνλαντ Τζούνιορ
Με τον Τζον Κατσιματίδη
Με το στέλεχος της ομογένειας, Χρήστο Μαραφάτσο
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.