Tο επόμενο βήμα στις ειρηνευτικές συνομιλίες είναι η συνάντηση Ζελένσκι - Πούτιν, λέει ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας
Οι πρώτες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών από την άνοιξη του 2022 δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, όπως επιθυμούσε το Κίεβο
Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ δήλωσε ότι το Κιέβο πιστεύει ότι το επόμενο βήμα μετά τις σημερινές συνομιλίες με τη ρωσική αντιπροσωπεία για τον πόλεμο θα πρέπει να είναι η συνάντηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ουμέροφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πρώτη προτεραιότητα στις συνομιλίες στις σημερινές συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη ήταν να διασφαλιστεί η ανταλλαγή των αιχμαλώτων πολέμου και η δεύτερη να διασφαλιστεί η κατάπαυση του πυρός, προσθέτοντας ότι το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι οι συνομιλίες σε επίπεδο ηγετών.
Νωρίτερα, πηγή προσκείμενη στην ουκρανική αντιπροσωπεία είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η ομάδα που έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να συζητήσει με τους Ρώσους θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη το βράδυ. «Η ουκρανική αντιπροσωπεία φεύγει από την Κωνσταντινούπολη σήμερα» είπε αυτή η πηγή.
Οι πρώτες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών από την άνοιξη του 2022 δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, όπως επιθυμούσε το Κίεβο.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.