Σερβία: Μετάνιωσε ο Βούτσιτς που υπερψήφισε την ευρωπαϊκή διακήρυξη για την Ουκρανία στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Η Σερβία αρνείται να εναρμονιστεί με την εξωτερική πολιτική της ΕΕ και να επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας - Δηλώνει ότι υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, αλλά αποφεύγει να καταδικάσει ανοιχτά την ρωσική εισβολή
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε μετανιωμένος για την θετική ψήφο της χώρας του στην διακήρυξη που υιοθετήθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και με την οποία επιβεβαιώνεται η υποστήριξη στην Ουκρανία και ο σεβασμός στην εδαφική της ακεραιότητα.
Η διακήρυξη, που συνέταξαν η Ουκρανία και Ευρωπαίοι σύμμαχοί της με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, εγκρίθηκε με 93 ψήφους υπέρ, έναντι 18 κατά και 65 αποχών.
«Νομίζω ότι η Σερβία έκανε ένα λάθος υπερψηφίζοντας την διακήρυξη, ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες γι' αυτό, φταίω εγώ ο ίδιος», δήλωσε σε σερβικό ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι ο Βούτσιτς. Επισήμανε ότι η Σερβία θα έπρεπε να απέχει, όπως έπραξε κατά την ψηφοφορία για την διακήρυξη που πρότειναν οι ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι η Σερβία αρνείται να εναρμονιστεί με την εξωτερική πολιτική της ΕΕ και να επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Η πολιτική της ηγεσία στις δημόσιες τοποθετήσεις της δηλώνει ότι υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, αλλά αποφεύγει να καταδικάσει ανοιχτά την ρωσική εισβολή.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ