Κάτοικοι της περιοχές θεωρούν «ένοχο» ένα βυρσοδεψείο και προσθέτουν ότι έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν η ύποπτη χρωστική ουσία
Ένας μικρός ποταμός στην περιοχή του Μπουένος Άιρες βάφτηκε κατακόκκινος έπειτα από διαρροή χρωστικής ουσίας από εργοστάσιο.
Η απόχρωση του ποταμού Σαραντί, περίπου 10 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας της Αργεντινής, ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται εδώ και καιρό για τη βιομηχανική ρύπανση στην περιοχή.
Τοπική εφημερίδα μετέφερε τις καταγγελίες των κατοίκων για την «αηδιαστική μυρωδιά» από το ποτάμι που εμφανίστηκε την Πέμπτη. Θεωρούν «ένοχο» ένα κοντινό βυρσοδεψείο και επισημαίνουν ότι κανένας δεν τους είχε δώσει απάντηση για το τι συμβαίνει.
Κάτοικοι λένε ακόμη ότι έχουν δει το ποτάμι γαλαζωπό, πρασινωπό, ροζ και πορφυρό, με μια κηλίδα λιπαρής ουσίας στην επιφάνεια που έμοιαζε με πετρέλαιο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!