Λίβανος: Τουλάχιστον 47 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Τα πλήγματα έγιναν στην περιοχή της Μπααλμπέκ - Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3.583 ανθρώπους
Τουλάχιστον 47 άνθρωποι σκοτώθηκανκαι 22 τραυματίστηκαν από ισραηλινούςβομβαρδισμούς στην Μπααλμπέκ, στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.
Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 121 τραυματίστηκαν από τα ισραηλινά πλήγματα της Τετάρτης (20/11) σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, τον Οκτώβριο του 2023, οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3.583 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 15.244, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Λόγω των εχθροπραξιών μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των μαχητών της Χεζμπολάχ, περισσότεροι από 500.000 εκτοπισμένοι πέρασαν τα σύνορα και κατέφυγαν στη Συρία.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών