Μωράκι επέζησε στην κοιλιά της μαμάς του μετά από πτώση της από τον 17ο όροφο στη Βρετανία - Η γυναίκα πέθανε
Το νεογνό νοσηλεύεται στην εντατική - Ήρθε στον κόσμο πέντε εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησής του - Ερευνάται η πτώση της γυναίκας
Η έγκυος Έμα Άτκινσον ανυπομονούσε να φέρει στον κόσμο το πέμπτο της παιδί. Η άτυχη Βρετανίδα, όμως, άφησε την τελευταία της πνοή αφού έπεσε από τον 17ο όροφο ενός κτιρίου στο Λιντς, γράφει ο Τύπος.
Τελευταία στιγμή έγινε το θαύμα και το αγέννητο βρέφος επέζησε.
Φωτογραφία της άτυχης γυναίκας προτού πέσει στο κενό
Οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό το κοριτσάκι, από το σώμα της γυναίκας, πέντε εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία γέννησής του και τώρα η μικρή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Η βρετανική αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης της εγκύου. Ωστόσο, οι εισαγγελείς ανέφεραν πως «δεν υπήρξαν ύποπτες συνθήκες».
Σύμφωνα πάντως με τους γείτονες, το παράθυρο του σπιτιού έμενε ανοιχτό όλη την ημέρα. Ξαφνικά, οι γείτονες άκουσαν έναν κρότο και εν συνεχεία κραυγές πανικού.
Μόλις πριν από ένα μήνα, η άτυχη γυναίκα δημοσίευσε με χαρά την είδηση της εγκυμοσύνης της στο Facebook: «Είναι κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη».
Κλείσιμο
Στο σημείο όπου άφησε η έγκυος την τελευταία της πνοή, πολλοί κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και μπαλόνια στη μνήμη της.
Μια κάρτα σε ανθοδέσμη γράφει: «Ο Παράδεισος απέκτησε άλλον έναν άγγελο».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς