Ο Τραμπ σέρβιρε McDonald's σε κατάστημα drive through της Πενσιλβάνια - Δείτε βίντεο
«Θα είναι το καλύτερο φαγητό, το έφτιαξα μόνος μου», λέει σε πελάτες του καταστήματος - Η Χάρις προηγείται κατά δύο μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου
Ο Ντόναλντ Τραμπμπήκε στην κουζίνα ενός καταστήματος McDonald's της Πενσιλβάνια και ξεκίνησε να ετοιμάζει παραγγελίες πελατών, στα πλαίσια παραμονής του στην πολιτεία για την προεκλογική του εκστρατεία.
«Λατρεύω το αλάτι... μισό λεπτό, έριξα λίγο κάτω», λέει ενώ ετοιμάζει τις πατάτες, πριν πετάξει λίγο αλάτι πάνω από τον ώμο του: «Είμαι πολύ προληπτικός», λέει κάνοντας αυτή την κίνηση.
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μιλά σε οικογένειες και παιδιά που ετοιμάζονται να παραγγείλουν, με χαμόγελο. Πλησιάζοντας στο παράθυρο του drive-through καταστήματος για να εξυπηρετήσει τους πρώτους πελάτες του, λέει: «Δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση, έτσι δεν είναι;».
«Θα είναι το καλύτερο (φαγητό) - το έφτιαξα μόνος μου», προσθέτει. «Αυτό είναι διασκεδαστικό, θα μπορούσα να το κάνω όλη μέρα - μου αρέσει αυτή η δουλειά».
Ερωτηθείς αν παρήγγειλε κάτι ο ίδιος, είπε: «Θα πάρω σίγουρα τηγανητές πατάτες για το αεροπλάνο».
Ο Τραμπ φαίνεται πως σε αυτή τη φάση κάνει ό τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αυξήσει τις πιθανοτητες νίκης του στις λεγόμενες κρίσιμες πολιτείες, swing states, όπως είναι η Πενσιλβάνια, καθώς η αντίπαλός του, Κάμαλα Χάρις, προηγείται κατά δύο μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.
Παράλληλα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να μαζέψει τα «σπασμένα» από την ομιλία του χθες στην ίδια πολιτεία, όπου σε προεκλογική του ομιλία μιλούσε επί 12 λεπτά για τα γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ Άρνολντ Πάλμπερ, λέγοντας έξω από τα δόντια ότι στις γυναίκες, ως άνδρας, είχε μεγάλη πέραση λόγω του μεγέθους τους.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.