Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Mirror, η Ντάνιελς ενθάρρυνε την τρίτη σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ να τον χωρίσει για δύο λόγους: επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την ίδια όπως με άλλες αιθέριες υπάρξεις κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου και επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας.
Κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων με τον Τραμπ να κάθεται στο εδώλιο, η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλευρό του. Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης, η Μελάνια δεν εθεάθη στη δικαστική αίθουσα, γεγονός που πυροδότησε ποικίλες φήμες σχετικά με την κατάσταση του 19χρονου γάμου τους.
«Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η συμφωνία τους, αλλά η Μελάνια πρέπει να τον αφήσει. Όχι γι' αυτό που έκανε με εμένα ή άλλες γυναίκες, αλλά επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας», τόνισε η Ντάνιελς στην εφημερίδα Mirror και πρόσθεσε:
«Έχει αποδειχθεί ότι είναι κακοποιός. Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και φορολογική απάτη και τώρα είναι εγκληματίας».
Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Fox & Friends», ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος υποστήριξε ότι η Μελάνια είναι καλά αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνη. Παραδέχτηκε επίσης ότι είναι πιο σκληρό για την οικογένειά του παρά για τον ίδιο.
«Η Μελάνια είναι μια χαρά, αλλά νομίζω ότι της είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να πω, είναι καλά. Αλλά, ξέρετε, πρέπει να διαβάσει όλες αυτές τις μαλ...»
Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι η Μελάνια και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, δεν παρευρέθηκαν ποτέ στη δίκη του, η Στόρμι Ντάνιελς εκτιμά ότι η απουσία τους οφείλεται στην προστασία των παιδιών τους.
«Δεν θα ήθελα να εκθέσω τα παιδιά μου σε αυτό το επικίνδυνο περιβάλλον. Και η Μελάνια και η Ιβάνκα είναι και οι δύο γονείς, μητέρες που έχουν μικρότερα παιδιά και αυτός θα ήταν ο λόγος τους. Ξέρετε, αν ήταν το αντίστροφο, ακόμα κι αν ήθελα να στηρίξω τον σύζυγό μου ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου, θα επέλεγα την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του παιδιού μου από το να παραστώ στη δίκη», πρόσθεσε η Στόρμι Ντάνιελς.
Η ίδια τόνισε πάντως ότι, πλέον η ώρα για την 54χρονη Μελάνια να προχωρήσει τη ζωή της.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.