Τουρκία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας - Δείτε βίντεο

Ο πιλότος του αεροσκάφους διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό εκτίναξης

tourkia
Εκπαιδευτικό αεροσκάφος της τουρκικής μοίρας επιδείξεων «Τουρκικά Αστέρια» συνετρίβη στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στο Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας.

Ο πιλότος του αεροσκάφους διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό εκτίναξης και να πηδήξει με αλεξίπτωτό. Ωστόσο, το αεροσκάφος συνετρίβη σε εργοτάξιο, όπου γίνονταν έργα επισκευής του διαδρόμου αποπροσγείωσης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο χειριστής ενός κατασκευαστικού οχήματος.

Κλείσιμο
 

Το αεροσκάφος τύπου NF-5 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στις 12:51 μμ τοπική ώρα (11:51 πμ ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου 'Αμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος έπεσε την ώρα που είχε αρχίσει την προσγείωσή του στην 3η Κύρια Βάση της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κύπρος: «Δες ζωντανό θαύμα, δεν το λέμε μην έρθει λαοθάλασσα» λέει ο ηγούμενος για το μύρο που έβαλε ο ίδιος στον σταυρό

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής

Μαρίνα Σάττι: Αγαπώ και πιστεύω το Ζάρι - Η σκηνική παρουσία θα έχει ελληνικό χρώμα και ένα εύρημα του Ευαγγελινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης