Ένα αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε στην Πράγα με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Τσεχίας, Πετρ Πάβελ.
Σύμφωνα με το BBC, κατά την παρουσία του σε μία εκδήλωση μνήμης, ο Τσέχος πρόεδρος χτύπησε κατά λάθος έναν αξιωματικό, με το κοντάρι σημαίας.
Δείτε το βίντεο:
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής ένας στρατιώτης έδωσε τη σημαία στον Πετρ Πάβελ, με τον πρόεδρο να μην μπορεί να την συγκρατήσει και να χτυπά κατά λάθος το καπέλο ενός στρατιώτη που στεκόταν στο πλάι, με το κοντάρι της.
Ο αξιωματικός διαχειρίστηκε το περιστατικό με ψυχραιμία και δεν αντέδρασε. «Απλώς υποτίμησα το βάρος» είπε από την πλευρά του ο Τσέχος πρόεδρος, ζητώντας συγγνώμη από τον αξιωματικό.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.