Σύνοδος ΝΑΤΟ: Τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στα μαχητικά F-16
Δημιουργείται κέντρο εκπαίδευσης στη Ρουμανία
Ένας συνασπισμός 11 κρατών θα ξεκινήσει να εκπαιδεύει Ουκρανούς πιλότους να πετούν μαχητικά αεροσκάφη F-16 τον Αύγουστο στην Δανία, ενώ ένα κέντρο εκπαίδευσης δημιουργείται επίσης στη Ρουμανία δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.
«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορούμε να δούμε αποτελέσματα στις αρχές του επόμενου έτους», δήλωσε ο Δανός υφυπουργός Άμυνας Τρολς Λουντ Πούλσεν σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.
Κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, η Δανία και η Ολλανδία, ηγούνται των προσπαθειών ενός διεθνούς συνασπισμού για την εκπαίδευση πιλότων και προσωπικού υποστήριξης, τη συντήρηση αεροσκαφών και τελικά την προμήθεια F-16 στην Ουκρανία.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.