O Kάρολος πήγε σε ανθοκομική έκθεση αλλά την παράσταση έκλεψε η Κέιτ

O Kάρολος πήγε σε ανθοκομική έκθεση αλλά την παράσταση έκλεψε η Κέιτ

Τα βρετανικά ΜΜΕ έδωσαν μεγαλύτερη δημοσιότητα στην επίσκεψη της  συζύγου του Ουίλιαμ παρά σε αυτήν του βασιλιά - «Ελπίζω να μην απογοητεύτηκε πολύ» σχολίασε πηγή από το παλάτι

charles-kate_mak
Στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους τα βρετανικά ΜΜΕ καθώς, σε κάθε δημόσια εμφάνιση, κλέβει τις εντυπώσεις.

Όταν, όμως, ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει ότι δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η νύφη του, τότε δεν αισθάνεται άνετα καθώς του θυμίζει παλιές εποχές με την πρώτη του σύζυγο, Νταϊάνα.

H Κέιτ Μίντλετον, όπως και ο πεθερός της, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα την περίφημη ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι, σε ξεχωριστές όμως εμφανίσεις.

King Charles enjoys walk around Chelsea Flower Show


Ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ έδωσαν περισσότερη σημασία στην εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας- φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα- απ' ότι του βασιλιά της γηραιάς Αλβιώνας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πηγές από το Παλάτι εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ο πρωτότοκος γιος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ επισκιάστηκε από την Κέιτ Μίντλετον, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην ανθοκομική έκθεση ως μονάρχης.

Ο βασιλιάς Κάρολος, που λατρεύει την κηπουρική και γενικά τη φύση, παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση στο Λονδίνο, γράφει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Καμίλα, παρουσίασαν ένα μετάλλιο προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, για να τιμήσουν τους κορυφαίους της κηπουρικής. Το μετάλλιο δόθηκε σε 70 άτομα. Αν και επρόκειτο για μια σημαντική εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου, τα ΜΜΕ έκαναν απλά μία αναφορά στο θέμα.

King Charles and Queen Camilla Explore Chelsea Flower Show
Κλείσιμο


Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η νύφη του, έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην ίδια έκθεση συγκεντρώνοντας τα φλας των φωτογράφων με τα ΜΜΕ να σχολιάζουν τα πάντα: Από τα ρούχα που είχε είχε επιλέξει, μέχρι το πόσο καλή είναι με τα παιδιά».

Μάλιστα, ένα από τα παιδιά που ήταν στην έκθεση, της έκανε την ερώτηση :«Πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα;».

Η έκταση της κάλυψης που δόθηκε στην επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ανησυχία σε ορισμένους κύκλους του Παλατιού ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να επισκιαστεί από τη νύφη του, υποστηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Το γεγονός αυτό ανασύρει μνήμες από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αναμφίβολα τραβούσε τα βλέμματα και τις κάμερες .

Πηγή του Παλατιού φέρεται να δήλωσε στον βασιλικό ανταποκριτή της εφημερίδας «Daily Mail», Ρίτσαρντ Έντεν: «Με την αγάπη του για την κηπουρική, η εμφάνιση της Αυτού Μεγαλειότητας στο Τσέλσι ήταν μια σημαντική δέσμευση. Είναι κρίμα που η επίσκεψή του με τη βασίλισσα έτυχε μικρότερης έκτασης από ότι θα αναμενόταν. Ελπίζω να μην απογοητευτούν πολύ».

Γεγονός είναι πάντως ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τους δημοσιογράφους κι όχι μόνο. Στη διάρκεια της ανθοκομικής έκθεσης, η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ, έκανε μια βόλτα στους κήπους, ενώ συμμετείχε και σ' ένα παιδικό πικνίκ.

Ένα από τα παιδιά θέλησε να πάρει αυτόγραφο από την Κέιτ, κάτι όμως που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο. «Δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου αλλά μπορώ να σου κάνω μία ζωγραφιά», του είπε η Κέιτ χαμογελαστή.

Κι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να υπογράψει αυτόγραφο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας απάντησε: «Με λένε Κάθριν. Δεν επιτρέπεται να γράφω την υπογραφή μου, είναι απλώς ένας από τους κανόνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο β' γύρος των εκλογών θα γίνει με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους - Τι ισχύει για τις ψήφους αποδήμων

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη - Το παρασκήνιο από το Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης