Εκλογές στην Τουρκία - Ογάν: Η καταμέτρηση των ψήφων δεν γίνεται σε υγιές περιβάλλον
«Ακούσαμε ότι έγιναν κάποιες κινήσεις χειραγώγησης» είπε ο υποψήφιος για την τουρκική προεδρία
Αιχμές για τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στο εξωτερικό άφησε ο Σινάν Ογάν, υποψήφιος για την Προεδρία, ο οποίος κατετάγη τρίτος, διατηρώντας ρόλο ρυθμιστή.
Περιγράφοντας τη στάση του μέχρι το δεύτερο γύρο, «ακούσαμε ότι έγιναν κάποιες κινήσεις χειραγώγησης στις διαδικασίες καταμέτρησης ψήφων στο εξωτερικό. Η καταμέτρηση των ψήφων δεν γίνεται σε υγιές περιβάλλον» ανέφερε ο Ογάν.
Και πρόσθεσε: «Προειδοποιώ το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο. Πάρτε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και διασφαλίστε ότι οι διαδικασίες καταμέτρησης ψήφων θα διεξαχθούν γρήγορα. Επιπλέον, δεν θα επιτρέψουμε ένα τετελεσμένο γεγονός με χειραγώγηση ξένων ψήφων».
«Μην αγχώνετε το περιβάλλον. Αυτό είναι μέχρι τον δεύτερο γύρο», κατέληξε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.