Εκλογές στην Τουρκία: Προειδοποιώ το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο - Η καταμέτρηση των ψήφων δεν γίνεται σε υγιές περιβάλλον

Εκλογές στην Τουρκία: Προειδοποιώ το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο - Η καταμέτρηση των ψήφων δεν γίνεται σε υγιές περιβάλλον

Με ποσοστό 5,3% ο ακροδεξιός υποψηφιος προαναγγέλει νέα τοποθέτησή του στο instagram

ogan_mak

Αιχμές για τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στο εξωτερικό άφησε ο Σινάν Ογάν, υποψήφιος για την Προεδρία, ο οποίος κατετάγη τρίτος, διατηρώντας ρόλο ρυθμιστή.

Περιγράφοντας τη στάση του μέχρι το δεύτερο γύρο, «ακούσαμε ότι έγιναν κάποιες κινήσεις χειραγώγησης στις διαδικασίες καταμέτρησης ψήφων στο εξωτερικό. Η καταμέτρηση των ψήφων δεν γίνεται σε υγιές περιβάλλον» ανέφερε ο Ογάν. Και πρόσθεσε: «Προειδοποιώ το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο. Πάρτε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και διασφαλίστε ότι οι διαδικασίες καταμέτρησης ψήφων θα διεξαχθούν γρήγορα. Επιπλέον, δεν θα επιτρέψουμε ένα τετελεσμένο γεγονός με χειραγώγηση ξένων ψήφων». «Μην αγχώνετε το περιβάλλον. Αυτό είναι μέχρι τον δεύτερο γύρο», κατέληξε.


Με νέο μήνυμά του παρενέβη στο Twitter, o Σινάν Ογάν, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην εκλογική κούρσα των Τουρκικών Προεδρικών εκλογών, αποκτώντας ως εκ τούτου ρόλο ρυθμιστή.

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλα τα κόμματα εδώ. Κανένα κόμμα να μην προσπαθήσει να κάνει «πειρατικό» λόγο από το μπαλκόνι, μετατρέποντας τις εκλογές σε τετελεσμένο γεγονός. Να ανοίξουν όλες οι κάλπες και το αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα». «Κανείς να μην αναστατώνει την κοινωνία. Δεν έχει δικαίωμα», κατέληξε ο Ογάν.

 



Ο Σινάν Ογάν αναμένεται να τοποθετηθεί και αργότερα μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram αναμένεται να τοποθετηθεί για τα έως τώρα αποτελέσματα ο Σινάν Ογκάν, ο οποίος έχει έρθει τρίτος στην σημερινή κούρσα, διατηρώντας μέχρι αυτήν την ώρα ένα ποσοστό 5,3%.

«Θα εξετάσω τις επιλογές» τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανοίξει τα χαρτιά του, ενόψει του δεύτερου γύρου.





Νωρίτερα, «βλέπουμε μεγάλη πιθανότητα οι εκλογές να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Οι Τούρκοι εθνικιστές και οι κεμαλιστές είναι το κλειδί σε αυτές τις εκλογές. Όσοι μας επιτέθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες μετά την αποχώρηση του Μουχαρέμ Ιντζέ από τις εκλογές με διάφορες πιέσεις, μας κατηγόρησαν άδικα και προσπάθησαν να μας λιντσάρουν, πρέπει να πάρουν πολλά μαθήματα από αυτή την πολιτική εικόνα!



Κάθε αποτέλεσμα θα είναι καλό για το έθνος μας!», κατέληξε ο Σινάν Ογάν, ο πολιτικός που με το ποσοστό 5,3% που κατέλαβε η υποψηφιότητά του αποκτά ρυθμιστικό ρόλο στον αναμενόμενο για τις 28 Μαϊου δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. 


Ειδήσεις σήμερα 

Live οι εκλογές στην Τουρκία - Στις 20:00 θα έχει ενσωματωθεί το 50% των ψήφων

Κίνηση τώρα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική Οδό - Σύγκρουση ΙΧ με μηχανή

Αυτές είναι οι 17 καλύτερες παραλίες στα Δωδεκάνησα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης