Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του Καρόλου - Για πεζοπορία στην Καλιφόρνια

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του Καρόλου - Για πεζοπορία στην Καλιφόρνια

Φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο, μπεζ καπέλο, ροζ φουλάρι και μαύρα γυαλιά - Η βόλτα με τους φίλους της

harry_and_meghan__2_
Αφού έχασε το «μεγάλο πάρτι» στο Λονδίνο και την μεγαλοπρεπή τελετή στέψης του πεθερού της, Βασιλιά Καρόλου με τους Βρετανούς να πανηγυρίζουν για την ενθρόνιση του 75χρονου μονάρχη, η «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων, Μέγκαν Μαρκλ, εθεάθη να κάνει πεζοπορία με την παρέα της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα, απεικονίζουν τη σύζυγο του δούκα του Σάσεξ, Χάρι, να περπατάει χαμογελαστή σε δρόμους της Καλιφόρνια με σπορ ντύσιμο.
 

Κλείσιμο
Αφού δεν παρευρέθηκε- όπως αναμενόταν - στη στέψη του πρωτότοκου γιου της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να πάρει καθαρό αέρα, κοντά στην έπαυλη του Μοντεσίτο των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου έχει μετακομίσει με την οικογένειά της αφότου εγκατάλειψε το Μπάκιγχαμ, κόβοντας τον «ομφάλιο λώρο» με τα βρετανικά Ανάκτορα. Η 41χρονη Μέγκαν, μητέρα δύο παιδιών, έκανε πεζοπορία χθες το πρωί στην Καλιφόρνια συνοδευόμενη από τους φίλους της, Μάρκους Άντερσον και Χίδερ Ντόραν.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Άρτσι που έγινε τεσσάρων ετών, με τον σύζυγό της να επιστρέφει άρον άρον από το Λονδίνο, μετά τη τελετή στέψης του πατέρα του, καθώς παρέμεινε στη βρετανική πρωτεύουσα 28 ώρες και 42 λεπτά.
 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «PageSix, η 41χρονη Μέγκαν έκανε πεζοπορία επί 40 λεπτά ενώ ο σύζυγός της, Χάρι, και τα δύο τους παιδιά – ο Άρτσι και η Λίλιμπετ– δεν συμμετείχαν στον περίπατο. Αυτή η δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ είναι η πρώτη της μετά την στέψη του πεθερού της. Η Μέγκαν, ντυμένη μ΄ένα ολόμαυρο αθλητικό σύνολο, κι ένα σκούρο χακί σακάκι που είχε δέσει στη μέση της, φορούσε επίσης ένα μπεζ καπέλο με φαρδύ γείσο, ένα ροζ μαντήλι στο λαιμό και ευμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Η φωτογραφία της Μέγκαν βλέπει το φως της δημοσιότητας αφότου αποκαλύφθηκε ότι χθες, ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε πρόποση σηκώνοντας το ποτήρι του στα Ανάκτορα του Μπάγκιγχαμ, με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια του εγγονού, Άρτσι. Αν μη τι άλλο, ήταν μία κίνηση καλής θέλησης του μονάρχη για να τιμήσει τον πρωτότοκο γιο του Χάρι, που έχει δει ελάχιστες φορές και βρίσκεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ειδήσεις σήμερα:


«Ντοθράκι μιλάει;» - Η πρόβα του Victor Vernicos στη Eurovision που έγινε viral στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης