Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΡομπέρτα Μετσόλαανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κυρώσεων στην ευρωβουλευτή Μόνικα Σεμέντο από το Λουξεμβούργο, η οποία κατηγορήθηκε για ψυχολογική παρενόχληση σε βάρος συνεργάτη της – για δεύτερη φορά.
Η 39χρονη Μόνικα Σεμέντο, της φιλελεύθερης ομάδας Renew Europe, τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά της απέναντι σε πρώην βοηθό της, η οποία συνιστούσε «ψυχολογική παρενόχληση».
Πέραν της προσωρινής αναστολής των καθηκόντων της, η Σεμέντο θα στερηθεί περίπου το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών της (δηλαδή 3.380 ευρώ). Είναι η δεύτερη φορά που επιβάλλονται κυρώσεις σε βάρος της Σεμέντο για ανάλογη υπόθεση, ύστερα από τον Ιανουάριο του 2021.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.