Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παραμένει στο νοσοκομείο - «Συγκρατημένη αισιοδοξία» από τους συνεργάτες του
«Πέρασε μια ήρεμη νύχτα, συνεχίζει να του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία και είπε ότι νιώθει καλά» δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι
ΟΣίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Σύμφωνα με δήλωση του Ιταλού υπουργού εξωτερικών και συντονιστή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια Αντόνιο Ταγιάνι, «πέρασε μια ήρεμη νύχτα, συνεχίζει να του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία και ο ίδιος είπε ότι νιώθει καλά».
Παράλληλα, τον Ιταλό πολιτικό και επιχειρηματία επισκέφθηκε ο Τζιάνι Λέτα, πρώην υπουργός παρά τον πρωθυπουργό στις κυβερνήσεις του «Καβαλιέρε». Στενοί συνεργάτες του Μπερλουσκόνι αφήνουν να διαρρεύσει ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την συνολική πορεία της υγείας του.
Στο πλευρό του Ιταλού πολιτικού, ο οποίος δίνει μάχη κατά μιας χρόνιας μορφής λευχαιμίας, αλλά και πνευμονικής λοίμωξης, συνεχίζει να βρίσκεται η σύντροφός του Μάρτα Φασίνα. Προς το παρόν, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.