Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου στην Κωνσταντινούπολη
Στο περιστατικό σημειώθηκαν 6-7 πυροβολισμοί - Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλουσημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε σε γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκονται στην τοποθεσία Seyrantepe της εθνικής οδού TEM.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η περιφερειακή επικεφαλής Κωνσταντινούπολης Τζανάν Καφταντζίογλου «στο περιστατικό σημειώθηκαν 6-7 πυροβολισμοί».
Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Οζγκιούρ Οζέλ έγραψε μετά την επίθεση στα social media: «Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Καταδικάζουμε την επίθεση και περιμένουμε να συλληφθούν οι δράστες».
Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι η σφαίρα που χτύπησε τα γραφεία δεν βρέθηκε αλλά στο σημείο βρέθηκαν κενές φυσίγγιες.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης