Κίνα: Ανοίγει αύριο πάλι η Disneyland στη Σανγκάη, μετά τη χαλάρωση των μέτρων για την Covid
Ασφαλή τα κινεζικά εμβόλια, λέει αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών
Το θεματικό πάρκο της Disneyland στη Σανγκάη θα ανοίξει και πάλι για τους επισκέπτες αύριο, Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρία Shanghai Disney Resort.
Οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα περαιτέρω χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων κατά της Covid-19.
Το θεματικό πάρκο έκλεισε στις 29 Νοεμβρίου προκειμένου να συμμορφωθεί με τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό.
Την ίδια ώρα, αξιωματούχος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας δήλωσε σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι τα κινεζικά εμβόλια κατά της Covid-19 είναι πολύ ασφαλή, με τα οφέλη να υπεραντισταθμίζουν τους κινδύνους.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.