Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ένα νέο πακέτο βρετανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ των δύο ηγετών.
Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι μαζί με τον Τζόνσον "αναζητούν τρόπους για να αποφύγουν την επισιτιστική κρίση και να άρουν τον εγκλωβισμό των λιμανιών της Ουκρανίας", αναφερόμενος στον ναυτικό αποκλεισμό της Ουκρανίας από την Ρωσία, εξαιτίας του οποίου η χώρα δεν είναι σε θέση να εξάγει το μεγαλύτερο μέρος των γεωργικών προϊόντων της.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.