Η βοηθός υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντσε δηλώσεις της στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, αποκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, «πρόεδρο».
Η ίδια έδειξε να μην αντιλήφθηκε το ολίσθημα και όταν της επισημάνθηκε, ανασκεύασε. Συγκεκριμένα η κα. Νούλαντ ειπε: «Τώρα θα πάω στο βορρά και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά».
Σε επισήμανση δημοσιογράφου αν η αναφορά της σε «Πρόεδρο Τατάρ» ήταν λανθασμένη, η κα. Νούλαντ είπε πως ήταν ένα λάθος το απέδωσε σε κούραση και απολογήθηκε, αποκαλώντας τον Τουρκοκύπριο ηγέτη «κ. Τατάρ».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.