Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν χρησιμοποιεί βάρβαρες τακτικές εναντίον Ουκρανών αμάχων, λέει ο Μπόρις Τζόνσον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν χρησιμοποιεί βάρβαρες τακτικές εναντίον Ουκρανών αμάχων, λέει ο Μπόρις Τζόνσον

Η Ρωσία έχει υποτιμήσει τον Ζελένσκι και την αποφασιστικότητα της Δύσης, τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός - Ο Τζόνσον ζήτησε επίσης να ασκηθεί η «μέγιστη πίεση» στον Πούτιν

boris_johnson
Για βάρβαρες τακτικές εναντίον Ουκρανών αμάχων κατηγορεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι η Ρωσία έχει υποτιμήσει τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την αποφασιστικότητα της Δύσης
Ο Τζόνσον ζήτησε επίσης να ασκηθεί η «μέγιστη πίεση» στον Πούτιν εν μέσω εισβολής στην Ουκρανία και τόνισε ότι ο κόσμος ήταν μάρτυρας μιας «εκτυλισσόμενης καταστροφής».

Μιλώντας με τον Πολωνό ομόλογό του Ματέους Μοραβιέτσκι στη Βαρσοβία, ο Μπόρις Τζόνσον υποστήριξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο «είναι έτοιμο» να δεχθεί σημαντικό αριθμό προσφύγων».
«Είναι σαφές ότι ο Πούτιν είναι πρόθυμος να «βομβαρδίσει κτιριακά συγκροτήματα, να στείλει πυραύλους σε αυτά, να σκοτώσει παιδιά», υποστήριξε ο Βρετανός πρωθυπουργός .

Επαινώντας τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε τα εξής: «Νομίζω ότι έχει εμπνεύσει και κινητοποιήσει όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά εμπνέει και κινητοποιεί τον κόσμο εκφράζοντας την αγανάκτησή του γι' αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία».

Κλείσιμο
Μετά την Πολωνία, ο Μπόρις Τζόνσον μεταβαίνει στην Εσθονία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ρίχνουν βόμβες μολότοφ σε ρωσικά τεθωρακισμένα - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών που κατάπιε φασόλι

«Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτό κάνουμε και τώρα - Είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας» είπε ο Μητσοτάκης - Δείτε live
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης