Πόλεμος στην Ουκρανία: Βόμβες μολότοφ ρίχνουν Ουκρανοί σε ρωσικά τεθωρακισμένα - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βόμβες μολότοφ ρίχνουν Ουκρανοί σε ρωσικά τεθωρακισμένα - Δείτε βίντεο

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας έχει δώσει εντολή στους πολίτες να φτιάχνουν βόμβες μολότοφ προκειμένου να αντισταθούν στις ρωσικές δυνάμεις εισβολής

1
Ο ρωσικός κλοιός φαίνεται να σφίγγει γύρω από το Κίεβο, με τον ουκρανικό στρατός με την υποστήριξη χιλιάδων πολιτών της πόλης να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ουκρανοί όλων των ηλικιών συνεχίζουν να φτιάχνουν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν κατά ρωσικών αρμάτων και δυνάμεων που επιχειρούν στη χώρα, με στόχο την ουκρανική πρωτεύουσα. Επίσημα το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας έδωσε εντολή στους πολίτες να φτιάχνουν βόμβες μολότοφ προκειμένου να αντισταθούν στις ρωσικές δυνάμεις εισβολής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ζυθοποιία «Pravda», με έδρα την πόλη Λβιβ, που ξεκίνησε την παραγωγή βομβών μολότοφ, αμέσως μετά το κυβερνητικό κάλεσμα.
Βίντεο που έχει αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει έναν άνδρα και μία γυναίκα με πολιτικό όχημα, να πλησιάζουν ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα και να ρίχνουν επάνω τους βόμβες μολότοφ και να φωνάζουν ενθουσιασμένοι που βρήκαν… στόχο.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών

Αυξάνεται η πίεση στη Ρωσία: Ακόμα και η Ελβετία «έσπασε» την ουδετερότητα για να συνταχθεί με τις δυτικές κυρώσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης