«Είχαμε μία δραματική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι» δήλωσε σήμερα από τη Βιέννη ο καγκελάριος της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ. «Ο Ουκρανός ηγέτης μου είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και για την τύχη της χώρας του».
«Ο Ουκρανός πρόεδρος ξεκίνησε να μιλάει στο τηλέφωνο, δίνοντας ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στη χώρα του, σε μία χώρα που, όπως είπε, δεν ξέρει πλέον πόσο καιρό θα υπάρχει ακόμη, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει για πόσο ακόμη ο ίδιος θα είναι ζωντανός» είπε ο Καρλ Νεχάμερ.
Και προσέθεσε: «Στη διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, μου ζήτησε να βοηθήσουμε τη χώρα του».
Ο Ζελένσκι «μας ενημέρωσε ότι σημειώνονται σφοδρές μάχες στην Ουκρανία. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και νεκροί. Ο Ουκρανός πρόεδρος ζητά τη βοήθεια της Ευρώπης και της διεθνούς κοινότητας», συμλήρωσε.
«Η Αυστρία, ακόμη και ως ουδέτερη χώρα, δεν μπορεί να κοιτάξει από την άλλη πλευρά» δήλωσε ο Καρλ Νεχάμερ, εκφράζοντας την προθυμία η χώρα του να δεχθεί πρόσφυγες.
«Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι «άκρως δραματική... η Αυστρία καταδικάζει σθεναρά τις ενέργειες της Ρωσίας και υποστηρίζει τις σκληρές κυρώσεις της ΕΕ», κατέληξε.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.